Sisustussuunnittelua yksilöllisesti toiveidesi mukaan

Esteettisyyden lisäksi tärkein tavoitteeni on tehdä tilasta mahdollisimman käytännöllinen, niin materiaali- ja kalustevalinnoilla kuin tilaratkaisuillakin. Oli kyseessä uudiskohde tai remontti, on tärkeää ottaa suunnittelija mukaan projektiin mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jolloin voidaan vielä vaikuttaa myös rakenteellisiin ratkaisuihin ja tilan toimivuuteen.

Vahvan teknisen osaamiseni vuoksi suunnitelmat pureutuvat pintaa syvemmälle ja jo suunnitteluvaihessa pystytään löytämään ratkaisut haasteisiin ja ongelmakohtiin, jotka tulevat eteen usein vasta remontin keskellä.

Suunnittelun yksi tärkeimmistä vaiheista on perusteellinen kartoitus.
Haluan päästä sisälle mielen maisemaasi ja luoda sen pohjalta juuri sinulle sopivan suunnitelman.

Työni on onnistunut, kun sinä viihdyt tilassa!

Voit valita suunnittelun laajuuden tarpeidesi mukaan. Vaihtoehtona on suullinen konsultointi ja materiaaliehdotukset, mutta halutessasi teen tilasta 3D-mallinnuksen sekä mitta- ja työpiirrustukset. Suunnitelmat ovat työmaalla apuna myös toteutuksen onnistumisessa.

Suunnittelu hinnoitellaan 45€/h sisältäen ALV 24%. Voit pyytää myös kohteesta hinta-arvion. Laadukkaat materiaalit ja kestävät valinnat asiakkaan budjettia noudattaen.

Vankka tuntemus

Minulla on vankka tuntemus tuotteistamme ja uskallan seistä niiden laadun takana.

Tekninen ymmärrys

Tekninen tuntemus on karttunut tiiviissä yhteistyössä urakoitsijoiden ja teknisen puolen ammattilaisten kanssa. Tekninen ymmärrys mahdollistaa suunnittelun pintaa syvemmältä!

Soveltamisen kyky

Teollisen muotoilijan taustani ansiosta omaan hyvät ongelmanratkaisutaidot ja luovan soveltamisen kyvyn.

Minä autan

Kun remontin kynnyksellä mietit: “mitä minun tulisi tietää ja ottaa huomioon”. Minä kerron, selvennän ja valvon urakan etenemistä.

Valikko